LOTTO NIKE ADIDAS
5 користувачів
:: >Загальний :: Спорт
Сторінка 1 з 1
чому ви надаєте перевагу ?
LOTTO NIKE ADIDAS
чому ви надаєте перевагу ?
[ Devill Doll ]- Модератор
- К-ть повідомлень : 493
Дата регистрации : 17.06.2010
Re: LOTTO NIKE ADIDAS
ADIDAS))
Це ВащЕ КРуТ))
Але ВІка ЗмінИ БудЬ Ласка гоЛОсовання,,
ДоБАв ще Спорт Фірм))
моЖливо комусь подобАється Reebok
4u PUMA??
4u UMBRO??
Це ВащЕ КРуТ))
Але ВІка ЗмінИ БудЬ Ласка гоЛОсовання,,
ДоБАв ще Спорт Фірм))
моЖливо комусь подобАється Reebok
4u PUMA??
4u UMBRO??
gg.- Модератор
- К-ть повідомлень : 217
перевагу надаю адікам...але мав копанки лото і не шкодую шо мав....приблизно 3 роки тримались...
аДцЦкИй МеГаПиХаРь- Натхненний
- К-ть повідомлень : 617
аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:перевагу надаю адікам...але мав копанки лото і не шкодую шо мав....приблизно 3 роки тримались...
нє народ NIKE пакручє)
Gentleman4ik- В памперсІ
- К-ть повідомлень : 3
Lotto!lotto!lotto!Gentleman4ik пише:аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:перевагу надаю адікам...але мав копанки лото і не шкодую шо мав....приблизно 3 роки тримались...
нє народ NIKE пакручє)
кельме рулить!!!!!!!!!!-=Reketer=- пише:Lotto!lotto!lotto!Gentleman4ik пише:аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:перевагу надаю адікам...але мав копанки лото і не шкодую шо мав....приблизно 3 роки тримались...
нє народ NIKE пакручє)
да,кельме тож нічьо)аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:кельме рулить!!!!!!!!!!-=Reketer=- пише:Lotto!lotto!lotto!Gentleman4ik пише:аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:перевагу надаю адікам...але мав копанки лото і не шкодую шо мав....приблизно 3 роки тримались...
нє народ NIKE пакручє)
копачькі кльові)
тримаються довго)
угу...але вже по трохі їм піпєц приходить...-=Reketer=- пише:да,кельме тож нічьо)аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:кельме рулить!!!!!!!!!!-=Reketer=- пише:Lotto!lotto!lotto!Gentleman4ik пише:аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:перевагу надаю адікам...але мав копанки лото і не шкодую шо мав....приблизно 3 роки тримались...
нє народ NIKE пакручє)
копачькі кльові)
тримаються довго)
думаю років 2 в них бігати ше можна)аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:угу...але вже по трохі їм піпєц приходить...-=Reketer=- пише:да,кельме тож нічьо)аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:кельме рулить!!!!!!!!!!-=Reketer=- пише:Lotto!lotto!lotto!Gentleman4ik пише:аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:перевагу надаю адікам...але мав копанки лото і не шкодую шо мав....приблизно 3 роки тримались...
нє народ NIKE пакручє)
копачькі кльові)
тримаються довго)
хз....зараз будуть валятися без діла то може і пробудуть...-=Reketer=- пише:думаю років 2 в них бігати ше можна)аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:угу...але вже по трохі їм піпєц приходить...-=Reketer=- пише:да,кельме тож нічьо)аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:кельме рулить!!!!!!!!!!-=Reketer=- пише:Lotto!lotto!lotto!Gentleman4ik пише:аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:перевагу надаю адікам...але мав копанки лото і не шкодую шо мав....приблизно 3 роки тримались...
нє народ NIKE пакручє)
копачькі кльові)
тримаються довго)
чого?аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:хз....зараз будуть валятися без діла то може і пробудуть...-=Reketer=- пише:думаю років 2 в них бігати ше можна)аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:угу...але вже по трохі їм піпєц приходить...-=Reketer=- пише:да,кельме тож нічьо)аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:кельме рулить!!!!!!!!!!-=Reketer=- пише:Lotto!lotto!lotto!Gentleman4ik пише:аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:перевагу надаю адікам...але мав копанки лото і не шкодую шо мав....приблизно 3 роки тримались...
нє народ NIKE пакручє)
копачькі кльові)
тримаються довго)
ти шо в них іграти небуш?
я буду приїжати з ліЦею буду грАти...мене на слідУющий сезон тож заявлять)
хз...може і не буду...не буде можливості поіграти...-=Reketer=- пише:чого?аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:хз....зараз будуть валятися без діла то може і пробудуть...-=Reketer=- пише:думаю років 2 в них бігати ше можна)аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:угу...але вже по трохі їм піпєц приходить...-=Reketer=- пише:да,кельме тож нічьо)аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:кельме рулить!!!!!!!!!!-=Reketer=- пише:Lotto!lotto!lotto!Gentleman4ik пише:аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:перевагу надаю адікам...але мав копанки лото і не шкодую шо мав....приблизно 3 роки тримались...
нє народ NIKE пакручє)
копачькі кльові)
тримаються довго)
я буду приїжати з ліЦею буду грАти...мене на слідУющий сезон тож заявлять)
[quote="аДцЦкИй МеГаПиХаРь"]
-=Reketer=- пише:чого?аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:хз....зараз будуть валятися без діла то може і пробудуть...-=Reketer=- пише:думаю років 2 в них бігати ше можна)аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:угу...але вже по трохі їм піпєц приходить...-=Reketer=- пише:да,кельме тож нічьо)аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:кельме рулить!!!!!!!!!!-=Reketer=- пише:Lotto!lotto!lotto!Gentleman4ik пише:аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:перевагу надаю адікам...але мав копанки лото і не шкодую шо мав....приблизно 3 роки тримались...
нє народ NIKE пакручє)
копачькі кльові)
тримаються довго)
я буду приїжати з ліЦею буду грАти...мене на слідУющий сезон тож заявлять)[/
я ссобі думаю як поїдем на Шахту в Луцк,купити в Олімпі меркуріали)
я бачив стоять там...прикольні)
quote]
хз...може і не буду...не буде можливості поіграти...
:: >Загальний :: Спорт
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі