Поцілунки ?
+7
14/88
Кокакола
оМГ ІнДифЕренТ
*laLa
Ацкій Сотона
ДоЦя ПрЕзИдЕнТа
[ Devill Doll ]
11 користувачів
:: >Загальний :: Про ЦЕ
Сторінка 3 з 4
Сторінка 3 з 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Поцілунки ?
ахахххахха.
я под столом ..
я под столом ..
[ Devill Doll ]- Модератор
- К-ть повідомлень : 493
Дата регистрации : 17.06.2010
-=Reketer=- пише:ахахаха...правила читала?ггДоЦя ПрЕзИдЕнТа пише:Ацкій Сотона пише:ДоЦя ПрЕзИдЕнТа пише:о дО))не спорю.......приємно осознавати..шо коли ми звідси звалимо тут ше хоч хтось норм останеться)))
та...хочу повернутися до теми....вибачте,шо лізу не в своє діло....але......один з адмінів і один з модераторів були колись бульше,ніж друзі....чи я помиляюсь??***
так....спитала....чисто з інтєрєсу!....в газетах про це завтра не писатимуть....чесно)*
да хрен, його ..зна...тримай дружню пораду:" НЕ ЛІЗЬ ТУДИ , ДЕ МОЖЕ ЙОБ**ТИ"!!!
я на нього обідилась бо......написав великим шрифтом...а я подумала,шо він на мене кричить!хаха
ага....розберіться,адмін!шо то за неподобство??
ДоЦя ПрЕзИдЕнТа- Постійний користувач
- К-ть повідомлень : 142
так він тебе й послухає-=Reketer=- пише:Сотона не кричи на неї)
ахахахах
аДцЦкИй МеГаПиХаРь- Натхненний
- К-ть повідомлень : 617
аахахах,..__Ацкій Сотона пише:аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:так він тебе й послухає-=Reketer=- пише:Сотона не кричи на неї)
ахахахах
ЩО ТИ ГОВОРИШ? БАТЬКУ _АДМІН??? ШОСЬ НЕ ТАК???
не кричи))
-=Reketer=- пише:аахахах,..__Ацкій Сотона пише:аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:так він тебе й послухає-=Reketer=- пише:Сотона не кричи на неї)
ахахахах
ЩО ТИ ГОВОРИШ? БАТЬКУ _АДМІН??? ШОСЬ НЕ ТАК???
не кричи))
ДЕЛЕТЕ ПЛІЗ ОЛ май меседжес)))
dams...
veselowi y vas tyt..
prjam na ra3agrevi)))
xex..davajte pozjomkajem monitoru....ze xot vsi mozyyt....))a to tyt marozjatsja..
Pysja-3a nos ..na sebja..i na Adesy dala..ra3 zilyvatus ne xo4e..
3 numu tak nada..poki sama niz ne 3robuw..nixto inwuj jomy mo3gi ne vpravut) voOO..kazetsja vymni slova ska3ala))
veselowi y vas tyt..
prjam na ra3agrevi)))
xex..davajte pozjomkajem monitoru....ze xot vsi mozyyt....))a to tyt marozjatsja..
3 numu tak nada..poki sama niz ne 3robuw..nixto inwuj jomy mo3gi ne vpravut) voOO..kazetsja vymni slova ska3ala))
[ДрамадолкА*]- Постійний користувач
- К-ть повідомлень : 103
[ДрамадолкА*] пише:dams...
veselowi y vas tyt..
prjam na ra3agrevi)))
твоя правда )ех
[ Devill Doll ]- Модератор
- К-ть повідомлень : 493
ахах.. ну що ви на дівчинку налетіли? згадайте себе в її віці! це зараз всі такі круті і рєшитєльні.. а в 8 класі дівчата ще стіснялись подивитись в сторону ТОГО САМОГО.. так що в дівчинки ще все попереду... тим більше, як він таку красуню пошле, якщо шо?..))
а якщо по темі, то дууууже люблю цілуватись... особливо якщо такий настрій... ммм... то цілий день цілувалася б... до болі в губах... мммм...))
там десь на попередніх сторінках читала, що хтось цілується тільки з взаємністю... це тіпа люблю і я тебе люблю... тепер можна цілуватись?? чи як?
власне поцілунок - це ще не одруження... хДД... і тут почуття не головне... просто якщо я хочу поцілувати якогось хлопчика, то чого б це не зробити? якщо галімо цілується, то завжди можна втікти... а якщо добре, то це вже, як мінум добре проведений час... а далі може і щось цікавіше було б...)) ну але це я так, наприклад...))
а якщо по темі, то дууууже люблю цілуватись... особливо якщо такий настрій... ммм... то цілий день цілувалася б... до болі в губах... мммм...))
там десь на попередніх сторінках читала, що хтось цілується тільки з взаємністю... це тіпа люблю і я тебе люблю... тепер можна цілуватись?? чи як?
власне поцілунок - це ще не одруження... хДД... і тут почуття не головне... просто якщо я хочу поцілувати якогось хлопчика, то чого б це не зробити? якщо галімо цілується, то завжди можна втікти... а якщо добре, то це вже, як мінум добре проведений час... а далі може і щось цікавіше було б...)) ну але це я так, наприклад...))
Cherry bOOm||- Модератор
- К-ть повідомлень : 536
Дата регистрации : 21.06.2010
наприклад,шо цікавІше?Cherry bOOm|| пише:ахах.. ну що ви на дівчинку налетіли? згадайте себе в її віці! це зараз всі такі круті і рєшитєльні.. а в 8 класі дівчата ще стіснялись подивитись в сторону ТОГО САМОГО.. так що в дівчинки ще все попереду... тим більше, як він таку красуню пошле, якщо шо?..))
стосунки...)-=Reketer=- пише:
наприклад,шо цікавІше?
Cherry bOOm||- Модератор
аааа....ахахах)Cherry bOOm|| пише:стосунки...)-=Reketer=- пише:
наприклад,шо цікавІше?
ясн)
хах... а ти про що подумав?..)-=Reketer=- пише:аааа....ахахах)Cherry bOOm|| пише:стосунки...)-=Reketer=- пише:
наприклад,шо цікавІше?
ясн)
Cherry bOOm||- Модератор
та про стосунки)Cherry bOOm|| пише:хах... а ти про що подумав?..)-=Reketer=- пише:аааа....ахахах)Cherry bOOm|| пише:стосунки...)-=Reketer=- пише:
наприклад,шо цікавІше?
ясн)
хддд)
ну ну...))-=Reketer=- пише:
та про стосунки)
хддд)
Cherry bOOm||- Модератор
та вірю, вірю...)-=Reketer=- пише:серйозно...хддCherry bOOm|| пише:ну ну...))-=Reketer=- пише:
та про стосунки)
хддд)
Cherry bOOm||- Модератор
ахахах_Cherry bOOm|| пише:та вірю, вірю...)-=Reketer=- пише:серйозно...хддCherry bOOm|| пише:ну ну...))-=Reketer=- пише:
та про стосунки)
хддд)
Cherry bOOm|| пише:ахах.. ну що ви на дівчинку налетіли? згадайте себе в її віці! це зараз всі такі круті і рєшитєльні.. а в 8 класі дівчата ще стіснялись подивитись в сторону ТОГО САМОГО.. так що в дівчинки ще все попереду... тим більше, як він таку красуню пошле, якщо шо?..))
ооо я тікі тепер побачила ці сказані золоті слова)
Кокакола- Місс форуму
- К-ть повідомлень : 500
Дата регистрации : 18.06.2010
Кокакола пише:
ооо я тікі тепер побачила ці сказані золоті слова)
я старалась...))
Cherry bOOm||- Модератор
розумні слова)))Cherry bOOm|| пише:ахах.. ну що ви на дівчинку налетіли? згадайте себе в її віці! це зараз всі такі круті і рєшитєльні.. а в 8 класі дівчата ще стіснялись подивитись в сторону ТОГО САМОГО.. так що в дівчинки ще все попереду... тим більше, як він таку красуню пошле, якщо шо?..))
хах..тож люблю цілуватись дуже))************
[ДрамадолкА*]- Постійний користувач
- К-ть повідомлень : 103
Дівчата, хто хоче збавити калорій, пишіть мені!!!
<--Bad_Boy-->- В памперсІ
- К-ть повідомлень : 11
Дата регистрации : 15.08.2010
<--Bad_Boy--> пише:Дівчата, хто хоче збавити калорій, пишіть мені!!!
а ти бач піздец який шустрий любовнік)) пишіть мені , ...наперед кажу шо в нас на форумі поганих дівчат немає,( але завжди так не буде) ти дивись бо напише тобі така собі скажим "ЛЯЛЯ" ...каже всьо я наисала давай цілуй мене)))
Пі.Сі. - ніхто з нас не ідеальний!
після цього повідомлення на дату народження глянула... впала...<--Bad_Boy--> пише:Дівчата, хто хоче збавити калорій, пишіть мені!!!
Cherry bOOm||- Модератор
Сторінка 3 з 4 • 1, 2, 3, 4
:: >Загальний :: Про ЦЕ
Сторінка 3 з 4
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі