Доброго ранку|дня|вечора|ночі :)
+12
Кокакола
ДоЦя ПрЕзИдЕнТа
Grave Digger
gg.
аДцЦкИй МеГаПиХаРь
[ДрамадолкА*]
I3oI3a
Ацкій Сотона
O.K.Z.D.P.(яблучний)
ParaddoX
[ Devill Doll ]
14/88
16 користувачів
:: >Загальний :: Балачка
Сторінка 4 з 9
Сторінка 4 з 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Доброго ранку|дня|вечора|ночі :)
Я лічно списав багато, а пробазарив скікі на кожній сесії, наржалися, з багатьма людьми познайомився!!!
Grave Digger- Писака
- К-ть повідомлень : 73
Дата регистрации : 17.06.2010
ну то ше як,коли,кому підфартиТь списаТИ)Alex пише:Я лічно списав багато, а пробазарив скікі на кожній сесії, наржалися, з багатьма людьми познайомився!!!
тож не всі спиСували)
чи я помиляюсь?
о!питання...то правда,шо вчора випускний в 9-А був?
ДоЦя ПрЕзИдЕнТа- Постійний користувач
- К-ть повідомлень : 142
да)ДоЦя ПрЕзИдЕнТа пише:о!питання...то правда,шо вчора випускний в 9-А був?
ххехехеех...я ж то думаю....наш адмін єлі на ногах триимався!хахах
де ти мене бачила?ДоЦя ПрЕзИдЕнТа пише:ххехехеех...я ж то думаю....наш адмін єлі на ногах триимався!хахах
-=Reketer=- пише:де ти мене бачила?ДоЦя ПрЕзИдЕнТа пише:ххехехеех...я ж то думаю....наш адмін єлі на ногах триимався!хахах
хто тебе тікі чортяку не бачив)))
Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:де ти мене бачила?ДоЦя ПрЕзИдЕнТа пише:ххехехеех...я ж то думаю....наш адмін єлі на ногах триимався!хахах
хаххахах....мєльком в центрі...но мені того хватило!
кста...де празнували...і чого вчора....а не сьогодні?
чортяка не я, а ти)Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:де ти мене бачила?ДоЦя ПрЕзИдЕнТа пише:ххехехеех...я ж то думаю....наш адмін єлі на ногах триимався!хахах
в Мрії)ДоЦя ПрЕзИдЕнТа пише:Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:де ти мене бачила?ДоЦя ПрЕзИдЕнТа пише:ххехехеех...я ж то думаю....наш адмін єлі на ногах триимався!хахах
хаххахах....мєльком в центрі...но мені того хватило!
кста...де празнували...і чого вчора....а не сьогодні?
та хз..всі рішИли зраЗу після екзаМену...))
-=Reketer=- пише:чортяка не я, а ти)Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:де ти мене бачила?ДоЦя ПрЕзИдЕнТа пише:ххехехеех...я ж то думаю....наш адмін єлі на ногах триимався!хахах
йдеш зі мною на пивас???
без базарА)Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:чортяка не я, а ти)Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:де ти мене бачила?ДоЦя ПрЕзИдЕнТа пише:ххехехеех...я ж то думаю....наш адмін єлі на ногах триимався!хахах
йдеш зі мною на пивас???
ти ше мені винЕн )))
-=Reketer=- пише:без базарА)Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:чортяка не я, а ти)Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:де ти мене бачила?ДоЦя ПрЕзИдЕнТа пише:ххехехеех...я ж то думаю....наш адмін єлі на ногах триимався!хахах
йдеш зі мною на пивас???
ти ше мені винЕн )))
ти мені тоже))
ну то всьо...ти мені сьоня купляєШ,а я тобі)Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:без базарА)Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:чортяка не я, а ти)Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:де ти мене бачила?ДоЦя ПрЕзИдЕнТа пише:ххехехеех...я ж то думаю....наш адмін єлі на ногах триимався!хахах
йдеш зі мною на пивас???
ти ше мені винЕн )))
ти мені тоже))
я не поняла...шо за самоуправство.........форум общій...знач по одному приглашати не можна!!!!!!!!!
-=Reketer=- пише:ну то всьо...ти мені сьоня купляєШ,а я тобі)Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:без базарА)Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:чортяка не я, а ти)Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:де ти мене бачила?ДоЦя ПрЕзИдЕнТа пише:ххехехеех...я ж то думаю....наш адмін єлі на ногах триимався!хахах
йдеш зі мною на пивас???
ти ше мені винЕн )))
ти мені тоже))
договрились)))
Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:ну то всьо...ти мені сьоня купляєШ,а я тобі)Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:без базарА)Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:чортяка не я, а ти)Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:де ти мене бачила?ДоЦя ПрЕзИдЕнТа пише:ххехехеех...я ж то думаю....наш адмін єлі на ногах триимався!хахах
йдеш зі мною на пивас???
ти ше мені винЕн )))
ти мені тоже))
договрились)))
ФЛУДЕРИ))))))
Кокакола- Місс форуму
- К-ть повідомлень : 500
Дата регистрации : 18.06.2010
ее.....а ви про мене не забули???????Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:ну то всьо...ти мені сьоня купляєШ,а я тобі)Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:без базарА)Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:чортяка не я, а ти)Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:де ти мене бачила?ДоЦя ПрЕзИдЕнТа пише:ххехехеех...я ж то думаю....наш адмін єлі на ногах триимався!хахах
йдеш зі мною на пивас???
ти ше мені винЕн )))
ти мені тоже))
договрились)))
аДцЦкИй МеГаПиХаРь- Натхненний
- К-ть повідомлень : 617
Кокакола пише:Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:ну то всьо...ти мені сьоня купляєШ,а я тобі)Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:без базарА)Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:чортяка не я, а ти)Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:де ти мене бачила?ДоЦя ПрЕзИдЕнТа пише:ххехехеех...я ж то думаю....наш адмін єлі на ногах триимався!хахах
йдеш зі мною на пивас???
ти ше мені винЕн )))
ти мені тоже))
договрились)))
ФЛУДЕРИ))))))
а хулі той Модер не чистить!!!!
ти дурню..а ти тіпа незнаєш шо знами йдеш???!!аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:ее.....а ви про мене не забули???????Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:ну то всьо...ти мені сьоня купляєШ,а я тобі)Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:без базарА)Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:чортяка не я, а ти)Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:де ти мене бачила?ДоЦя ПрЕзИдЕнТа пише:ххехехеех...я ж то думаю....наш адмін єлі на ногах триимався!хахах
йдеш зі мною на пивас???
ти ше мені винЕн )))
ти мені тоже))
договрились)))
які флудери?це тема де пиШемо шо хочь!Ацкій Сотона пише:Кокакола пише:Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:ну то всьо...ти мені сьоня купляєШ,а я тобі)Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:без базарА)Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:чортяка не я, а ти)Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:де ти мене бачила?ДоЦя ПрЕзИдЕнТа пише:ххехехеех...я ж то думаю....наш адмін єлі на ногах триимався!хахах
йдеш зі мною на пивас???
ти ше мені винЕн )))
ти мені тоже))
договрились)))
ФЛУДЕРИ))))))
-=Reketer=- пише:які флудери?це тема де пиШемо шо хочь!Ацкій Сотона пише:Кокакола пише:Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:ну то всьо...ти мені сьоня купляєШ,а я тобі)Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:без базарА)Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:чортяка не я, а ти)Ацкій Сотона пише:-=Reketer=- пише:де ти мене бачила?ДоЦя ПрЕзИдЕнТа пише:ххехехеех...я ж то думаю....наш адмін єлі на ногах триимався!хахах
йдеш зі мною на пивас???
ти ше мені винЕн )))
ти мені тоже))
договрились)))
ФЛУДЕРИ))))))
якже ж ми без Мегапихаря)))
та сам ти пісюн!!!!!!піська!!!!!!-=Reketer=- пише:та пісюн ти мегапіхарський)
аДцЦкИй МеГаПиХаРь- Натхненний
- К-ть повідомлень : 617
ахахаха))аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:та сам ти пісюн!!!!!!піська!!!!!!-=Reketer=- пише:та пісюн ти мегапіхарський)
Відео це бачив?
Сторінка 4 з 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
:: >Загальний :: Балачка
Сторінка 4 з 9
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі