*Любовь живет три года* - думки на цю тему.
+2
14/88
Кокакола
6 користувачів
:: >Загальний :: Про ЦЕ
Сторінка 1 з 1
*Любовь живет три года* - думки на цю тему.
Вічне кохання - як гарно це звучить) Але як доводять вчені, як доводить досвід, це явище досить таки нереальне. Кохання живе 3 роки: 1рік - пристрасть та закоханість, 2 рік - довіра та ніжність, 3 рік - період охолодження стосунків. І на цьому закінчується це почуття. Якось то дуже дивно, або закони природи ,або дибілізм людей = ).
От хочеться почути ваші думки стосовно цієї теми) Чи має кохання строк давності? Чи то дійсно йому призначено пржити лише такий короткий період?
От хочеться почути ваші думки стосовно цієї теми) Чи має кохання строк давності? Чи то дійсно йому призначено пржити лише такий короткий період?
Кокакола- Місс форуму
- К-ть повідомлень : 500
Дата регистрации : 18.06.2010
Re: *Любовь живет три года* - думки на цю тему.
я десь вкантакті ведео таке бачив..тіп казав шо кохання існує 3 роки)
та хз.....думаю шо нє....може бути чучуть більШе ніж 3))
а якшо серйозно то справжнє кохання триВає довго)
моя думка)
та хз.....думаю шо нє....може бути чучуть більШе ніж 3))
а якшо серйозно то справжнє кохання триВає довго)
моя думка)
для мене головний доказ того, що це не правда мої батьки і дідусь з бабусьою...)
справжнє кохання вічне...) а 3 роки живе закоханість. головне вміти це відрізняти... і до речі не 3, а 2 роки і 3 місяці... хДД... так вчені кажуть...)
справжнє кохання вічне...) а 3 роки живе закоханість. головне вміти це відрізняти... і до речі не 3, а 2 роки і 3 місяці... хДД... так вчені кажуть...)
Cherry bOOm||- Модератор
- К-ть повідомлень : 536
Дата регистрации : 21.06.2010
Cherry bOOm|| пише:для мене головний доказ того, що це не правда мої батьки і дідусь з бабусьою...)
гарно сказано...
Кокакола- Місс форуму
- К-ть повідомлень : 500
Дата регистрации : 18.06.2010
як які люди.
<--Bad_Boy-->- В памперсІ
- К-ть повідомлень : 11
Дата регистрации : 15.08.2010
вреалі...якось взагалі я в то не вірю просто, вообщє в лябоф , почуття....і таке інше....) брєд...
як який вік...) я шось хз чи можна в 12-13 років говорити про таке почуття... хотя може зараз вже "прадвінуті" діти стали...<--Bad_Boy--> пише:як які люди.
немає такого "як які люди"
почуття одне. і воно на все життя. якшо вдруг "потухло" знач його і не було...)
вау вау вау...) і ше скажи, шо ти ніколи не відчував нічого такого...)Ацкій Сотона пише:вреалі...якось взагалі я в то не вірю просто, вообщє в лябоф , почуття....і таке інше....) брєд...
Cherry bOOm||- Модератор
Cherry bOOm|| пише:як який вік...) я шось хз чи можна в 12-13 років говорити про таке почуття... хотя може зараз вже "прадвінуті" діти стали...<--Bad_Boy--> пише:як які люди.
почуття одне. і воно на все життя. якшо вдруг "потухло" знач його і не було...)вау вау вау...) і ше скажи, шо ти ніколи не відчував нічого такого...)Ацкій Сотона пише:вреалі...якось взагалі я в то не вірю просто, вообщє в лябоф , почуття....і таке інше....) брєд...
Ааа...ну давай не будем згадувати всякої какі,ок???.. шось там каолись там невєдомо коли, шось воно такє було, но хз зна чи то точно воно було?! вот в чьом питання!
Ацкій Сотона пише:
Ааа...ну давай не будем згадувати всякої какі,ок???.. шось там каолись там невєдомо коли, шось воно такє було, но хз зна чи то точно воно було?! вот в чьом питання!
ооо загнув...)
Cherry bOOm||- Модератор
omg..4yvak..Ацкій Сотона пише:Cherry bOOm|| пише:як який вік...) я шось хз чи можна в 12-13 років говорити про таке почуття... хотя може зараз вже "прадвінуті" діти стали...<--Bad_Boy--> пише:як які люди.
почуття одне. і воно на все життя. якшо вдруг "потухло" знач його і не було...)вау вау вау...) і ше скажи, шо ти ніколи не відчував нічого такого...)Ацкій Сотона пише:вреалі...якось взагалі я в то не вірю просто, вообщє в лябоф , почуття....і таке інше....) брєд...
tu mene vdaruv po lobi monikom vid noyta..
jk ne bylo?!!
meni 3dajetsja bylo..tiki vu3navatu ne poly4ajetsja pravda..ale z to kolus bylo)
[ДрамадолкА*]- Постійний користувач
- К-ть повідомлень : 103
Дата регистрации : 17.06.2010
:: >Загальний :: Про ЦЕ
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі