Як ви проводите час в Іваничах?
5 користувачів
:: >Загальний :: Балачка
Сторінка 1 з 1
Різні варіанти гуляння в іваничах)
Як ви проводите час в Іваничах?
Проголосуйтеза різні варіанти гуляння в Іваничах)
ІМХО можете своє дописать в кам, я потім вкину в голосування)
ІМХО можете своє дописать в кам, я потім вкину в голосування)
оМГ ІнДифЕренТ- Постійний користувач
- К-ть повідомлень : 139
Дата регистрации : 17.06.2010
Re: Як ви проводите час в Іваничах?
взятми пива..посидіти дЕсь)
погнаТи)
піти десь в ДК,погуляти)
посидіти в пАрку,далі гуляти)))
додОм...)
погнаТи)
піти десь в ДК,погуляти)
посидіти в пАрку,далі гуляти)))
додОм...)
чесно... не знайшла підходящого варіанту...
хоча їх довольно багато... странно, шо все зводиться до ДК... бо якщо почитати тему про ДК, то туди майже ніхто не ходить...
власне для мене прогулянки бувають різні...
можна і набухатись... не бачу в цьому нічого такого... бо бухають всі... як це не сумно...
можна просто вийти посидіти з друзями... або погуляти з коханою людиною.. і не вживати алкоголю...
хоча як на мене, то в Іваничах немає де гуляти... скрізь тупо засрано...((
хоча їх довольно багато... странно, шо все зводиться до ДК... бо якщо почитати тему про ДК, то туди майже ніхто не ходить...
власне для мене прогулянки бувають різні...
можна і набухатись... не бачу в цьому нічого такого... бо бухають всі... як це не сумно...
можна просто вийти посидіти з друзями... або погуляти з коханою людиною.. і не вживати алкоголю...
хоча як на мене, то в Іваничах немає де гуляти... скрізь тупо засрано...((
Cherry bOOm||- Модератор
- К-ть повідомлень : 536
Дата регистрации : 21.06.2010
+1 Сонька!
варіантів вибору мало, прогулосував за більш менш культурний відпочинок, друзів 1 пиво, гон, додом! ...... є ще варінт , намутив, БАНКА, відпочиваєм....роздупляємся і додому! але це на любітєля
але в мому житті попадались такі варіанти... піпец...просто...постав варінти, зайти в якесь місце( по-нашому "РИГАЛОВКА")...там можна посидіти якшо без бидла...варінт , поїхати кудась....там відпочити круто...))) сенсей!!!
варіантів вибору мало, прогулосував за більш менш культурний відпочинок, друзів 1 пиво, гон, додом! ...... є ще варінт , намутив, БАНКА, відпочиваєм....роздупляємся і додому! але це на любітєля
але в мому житті попадались такі варіанти... піпец...просто...постав варінти, зайти в якесь місце( по-нашому "РИГАЛОВКА")...там можна посидіти якшо без бидла...варінт , поїхати кудась....там відпочити круто...))) сенсей!!!
лол... сміливо...Ацкій Сотона пише:+1 Сонька!
є ще варінт , намутив, БАНКА, відпочиваєм....роздупляємся і додому! але це на любітєля
Cherry bOOm||- Модератор
- К-ть повідомлень : 536
Дата регистрации : 21.06.2010
хдд.. та додом несразу))Cherry bOOm|| пише:лол... сміливо...Ацкій Сотона пише:+1 Сонька!
є ще варінт , намутив, БАНКА, відпочиваєм....роздупляємся і додому! але це на любітєля
+1-=Reketer=- пише:хдд.. та додом несразу))Cherry bOOm|| пише:лол... сміливо...Ацкій Сотона пише:+1 Сонька!
далі гуляти )))
аДцЦкИй МеГаПиХаРь- Натхненний
- К-ть повідомлень : 617
Дата регистрации : 17.06.2010
Схожі теми
» Скільки часу ви проводите за компом вдень?
» Як в Іваничах з інтернетом?
» Що вам не подобається в наших Іваничах,що б ви хотіли змінити чи можливо добавити щось нове)
» Як в Іваничах з інтернетом?
» Що вам не подобається в наших Іваничах,що б ви хотіли змінити чи можливо добавити щось нове)
:: >Загальний :: Балачка
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі