Дороги міста і району...
+2
Grave Digger
14/88
6 користувачів
Дороги міста і району...
Так ось ... Це питання дуже часто порушується в інших темах і тепер настав час відкрити для нього окрему тему ... Так, що все, що стосується доріг міста ,района пишіть тут ...
Re: Дороги міста і району...
Во во давно вже треба було, мене задовбало шо ніяк толком не можуть зремонтувати вулицю дружби, я на дельті стікі раз там плавав шо вже задрало!!!
Grave Digger- Писака
- К-ть повідомлень : 73
Дата регистрации : 17.06.2010
о да... вулицю Дружби тре ремонтувати в першу чергу... бо в дощ там пройти не можливо...( і мій двір получається як острів... пц...( один вихід з двору залитий... там не пройдеш.. а другий виходить на вулицю дружби... тоже не пройдеш...( і приходиться кругі намотувати, шоб цю всю красу обійти...Grave Digger пише:Во во давно вже треба було, мене задовбало шо ніяк толком не можуть зремонтувати вулицю дружби, я на дельті стікі раз там плавав шо вже задрало!!!
да і це не всі проблеми... в Іваничах повно доріг, які треба ремонтувати, бо в дощ там просто не можливо ходити...(( шкода, шо цим ніхто не займається...
вот в центрі засипали щєбьонкою, залили смолою і хватить з нас... це ппц...((
Cherry bOOm||- Модератор
- К-ть повідомлень : 536
Дата регистрации : 21.06.2010
работнікі бля...)
а казали шо багато філок виділили на дороги)
бля...хай зробл*ть біля нас дорогу...
а казали шо багато філок виділили на дороги)
бля...хай зробл*ть біля нас дорогу...
на Банківській зробили!)
Кокакола- Місс форуму
- К-ть повідомлень : 500
Дата регистрации : 18.06.2010
ти пазорнік....Банківська то та де я живу....пам*ятаєш те багно?)))-=Reketer=- пише:а банківська то де?Кокакола пише:на Банківській зробили!)
коли?
Кокакола- Місс форуму
ааа...бля 100пудов)Кокакола пише:ти пазорнік....Банківська то та де я живу....пам*ятаєш те багно?)))-=Reketer=- пише:а банківська то де?Кокакола пише:на Банківській зробили!)
коли?
ггг....памяТаю)нема вже?
та такий асфальт шо яйцо котити мона...-=Reketer=- пише:ааа...бля 100пудов)Кокакола пише:ти пазорнік....Банківська то та де я живу....пам*ятаєш те багно?)))-=Reketer=- пише:а банківська то де?Кокакола пише:на Банківській зробили!)
коли?
ггг....памяТаю)нема вже?
Кокакола- Місс форуму
ого..нада буде колись прийти повтикати)Кокакола пише:та такий асфальт шо яйцо котити мона...-=Reketer=- пише:ааа...бля 100пудов)Кокакола пише:ти пазорнік....Банківська то та де я живу....пам*ятаєш те багно?)))-=Reketer=- пише:а банківська то де?Кокакола пише:на Банківській зробили!)
коли?
ггг....памяТаю)нема вже?
бля ше б біля нас зробИли...дуралєїїї
угу...зробл*ть...прийдуть і ше раз зробл*ть...-=Reketer=- пише:ого..нада буде колись прийти повтикати)Кокакола пише:та такий асфальт шо яйцо котити мона...-=Reketer=- пише:ааа...бля 100пудов)Кокакола пише:ти пазорнік....Банківська то та де я живу....пам*ятаєш те багно?)))-=Reketer=- пише:а банківська то де?Кокакола пише:на Банківській зробили!)
коли?
ггг....памяТаю)нема вже?
бля ше б біля нас зробИли...дуралєїїї
аДцЦкИй МеГаПиХаРь- Натхненний
- К-ть повідомлень : 617
Дата регистрации : 17.06.2010
Купити треба всім водіям по хамеру, і можна буде їздити.
<--Bad_Boy-->- В памперсІ
- К-ть повідомлень : 11
Дата регистрации : 15.08.2010
ппц...<--Bad_Boy--> пише:Купити треба всім водіям по хамеру, і можна буде їздити.
купи)
Схожі теми
» Іваничівського району скоро не буде!
» Найкращий магазин міста...
» ФОТО нашого міста
» Якби ви стали мером міста ..*
» Найкращий магазин міста...
» ФОТО нашого міста
» Якби ви стали мером міста ..*
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі