Рута
+4
оМГ ІнДифЕренТ
ДоЦя ПрЕзИдЕнТа
аДцЦкИй МеГаПиХаРь
*laLa
8 користувачів
Сторінка 1 з 2 • 1, 2
Рута
Тут можете писати думку про цей бар....що подобається,що ні....і коли ви востаннє там були??
*laLa- Постійний користувач
- К-ть повідомлень : 137
Дата регистрации : 17.06.2010
Re: Рута
колись досить популярний серед молоді бар...зараз втратив свою популярність...був минулої суботи...
аДцЦкИй МеГаПиХаРь- Натхненний
- К-ть повідомлень : 617
хз...інколи заходимо туди!та шо ж...блін..там або геть малі бухають...або банда старіків!
ДоЦя ПрЕзИдЕнТа- Постійний користувач
- К-ть повідомлень : 142
це хороше місце ,шоб покурити кальян
шо шо ну кальян я ше там не курив!*laLa пише:це хороше місце ,шоб покурити кальян
а я курила.....дсів собі в кабінці і все норм
нада буде колись попробувати!*laLa пише:а я курила.....дсів собі в кабінці і все норм
Памятаю наші там так дули, шо не тре було цього диму штучного пускати)
і так все в диму було!)))
оМГ ІнДифЕренТ- Постійний користувач
- К-ть повідомлень : 139
де де ну там я ше не курив...оМГ ІнДифЕренТ пише:Памятаю наші там так дули, шо не тре було цього диму штучного пускати)
чесно, мені там колись подобалось... може б туда і ходили люди, якби звідти поділи одну офіціантку, яка крім того, що хамити клієнтам, більше і нічого не вміє...))
Cherry bOOm||- Модератор
- К-ть повідомлень : 536
Дата регистрации : 21.06.2010
і давно ти кальян курила?? тим більше в Руті??*laLa пише:це хороше місце ,шоб покурити кальян
Канеха ше рута класне місце, шо план покурити... ше б таке розказували, як в тому бидлюшнику бути, та ше й шо за ціни
РИГАЛОВКА
)- В памперсІ
- К-ть повідомлень : 29
Дата регистрации : 22.06.2010
+++) пише:і давно ти кальян курила?? тим більше в Руті??*laLa пише:це хороше місце ,шоб покурити кальян
Канеха ше рута класне місце, шо план покурити... ше б таке розказували, як в тому бидлюшнику бути, та ше й шо за ціни
РИГАЛОВКА
ахах)
але кальян там курять)
я бачив)
) пише:і давно ти кальян курила?? тим більше в Руті??*laLa пише:це хороше місце ,шоб покурити кальян
РИГАЛОВКА
а ти сам там ніколи не зависав??
Cherry bOOm||- Модератор
мені цікаво хто там не зависав...Cherry bOOm|| пише:) пише:і давно ти кальян курила?? тим більше в Руті??*laLa пише:це хороше місце ,шоб покурити кальян
РИГАЛОВКА
та хоть і ригаловка....але всі Туда ходять...сидять)аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:мені цікаво хто там не зависав...Cherry bOOm|| пише:) пише:і давно ти кальян курила?? тим більше в Руті??*laLa пише:це хороше місце ,шоб покурити кальян
РИГАЛОВКА
ну не ходять, а ходили... зараз там вже глухо... десь пару тижнів назад там була... бо в будній день не хотілось кудась далі йти, а погода нє блєстала, шоб на вулиці сидіти... то зайшли туда на сік... зараз якось більш менш... вже не накурено...) тікі вот з музикою проблеми... офіціантки робл*ть так як їм подобається... а те шо є клієнти, то пох... врубають якусь пісню на всю, а ви собі як хочете так і спілкуйтесь... хай подінуть той тєлік звідти... поставлять нормальну спокійну розслабляючу музику і буде збс...)-=Reketer=- пише:
та хоть і ригаловка....але всі Туда ходять...сидять)
Cherry bOOm||- Модератор
да....музика там реально гувНо)Cherry bOOm|| пише:ну не ходять, а ходили... зараз там вже глухо... десь пару тижнів назад там була... бо в будній день не хотілось кудась далі йти, а погода нє блєстала, шоб на вулиці сидіти... то зайшли туда на сік... зараз якось більш менш... вже не накурено...) тікі вот з музикою проблеми... офіціантки робл*ть так як їм подобається... а те шо є клієнти, то пох... врубають якусь пісню на всю, а ви собі як хочете так і спілкуйтесь... хай подінуть той тєлік звідти... поставлять нормальну спокійну розслабляючу музику і буде збс...)-=Reketer=- пише:
та хоть і ригаловка....але всі Туда ходять...сидять)
нада бУде їм про це сказАти)
а смисл? думаєш хтось послухає? там вже хоть головою об стєнку бийся... толку так само.-=Reketer=- пише:
да....музика там реально гувНо)
Cherry bOOm||- Модератор
та мені якось поХ...)Cherry bOOm|| пише:а смисл? думаєш хтось послухає? там вже хоть головою об стєнку бийся... толку так само.-=Reketer=- пише:
непослУхають чи послухають...)
рідко туди хожу....)
зато колись цей бар був популярний...-=Reketer=- пише:та мені якось поХ...)Cherry bOOm|| пише:а смисл? думаєш хтось послухає? там вже хоть головою об стєнку бийся... толку так само.-=Reketer=- пише:
рідко туди хожу....)
Cherry bOOm||- Модератор
та він і зарас поПулярний...серед старших люДей)Cherry bOOm|| пише:зато колись цей бар був популярний...-=Reketer=- пише:та мені якось поХ...)Cherry bOOm|| пише:а смисл? думаєш хтось послухає? там вже хоть головою об стєнку бийся... толку так само.-=Reketer=- пише:
рідко туди хожу....)
де там... коли не зайду в зєркало глянути, пустота... максімум якійсь один бухарь в одіночєстві пиво п"є.-=Reketer=- пише:
та він і зарас поПулярний...серед старших люДей)
Cherry bOOm||- Модератор
Cherry bOOm|| пише:де там... коли не зайду в зєркало глянути, пустота... максімум якійсь один бухарь в одіночєстві пиво п"є.-=Reketer=- пише:
сьогодні заходив по сухаракІ....столи там нові поставили)
гг..а для кого?
для прівлєчєнія публікі... я шось чула, шо там якійсь ремонтік зробили... сама не знаю. не бачила.-=Reketer=- пише:Cherry bOOm|| пише:де там... коли не зайду в зєркало глянути, пустота... максімум якійсь один бухарь в одіночєстві пиво п"є.-=Reketer=- пише:
сьогодні заходив по сухаракІ....столи там нові поставили)
гг..а для кого?
Cherry bOOm||- Модератор
Сторінка 1 з 2 • 1, 2
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі