Мрії )
+5
Ацкій Сотона
gg.
аДцЦкИй МеГаПиХаРь
ДоЦя ПрЕзИдЕнТа
[ Devill Doll ]
9 користувачів
:: >Загальний :: Балачка
Сторінка 2 з 2
Сторінка 2 з 2 • 1, 2
Re: Мрії )
мрію стати олігархом...хдд...
аДцЦкИй МеГаПиХаРь- Натхненний
- К-ть повідомлень : 617
Дата регистрации : 17.06.2010
йди банкомат грабани)аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:мрію стати олігархом...хдд...
станеш))
хддд....
та нє....не таким способом!!!!!!!!!-=Reketer=- пише:йди банкомат грабани)аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:мрію стати олігархом...хдд...
станеш))
хддд....
ти дурак....ше скутер собі купиш)аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:та нє....не таким способом!!!!!!!!!-=Reketer=- пише:йди банкомат грабани)аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:мрію стати олігархом...хдд...
станеш))
хддд....
16 колонок)
та я поняв шо ти мав на увазі!!!!!!!!-=Reketer=- пише:ти дурак....ше скутер собі купиш)аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:та нє....не таким способом!!!!!!!!!-=Reketer=- пише:йди банкомат грабани)аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:мрію стати олігархом...хдд...
станеш))
хддд....
16 колонок)
ахахахха)))аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:та я поняв шо ти мав на увазі!!!!!!!!-=Reketer=- пише:ти дурак....ше скутер собі купиш)аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:та нє....не таким способом!!!!!!!!!-=Reketer=- пише:йди банкомат грабани)аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:мрію стати олігархом...хдд...
станеш))
хддд....
16 колонок)
-=Reketer=- пише:ахахахха)))аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:та я поняв шо ти мав на увазі!!!!!!!!-=Reketer=- пише:ти дурак....ше скутер собі купиш)аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:та нє....не таким способом!!!!!!!!!-=Reketer=- пише:йди банкомат грабани)аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:мрію стати олігархом...хдд...
станеш))
хддд....
16 колонок)
продовжуєм тему )
[ Devill Doll ]- Модератор
- К-ть повідомлень : 493
мрію про мужа міліардера...)) а ще краще мульті міліардера...))
Cherry bOOm||- Модератор
- К-ть повідомлень : 536
Дата регистрации : 21.06.2010
в нас в Україні ти його точно не найдеш!!!!!!!Cherry bOOm|| пише:мрію про мужа міліардера...)) а ще краще мульті міліардера...))
ех... та це все жарти...аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:в нас в Україні ти його точно не найдеш!!!!!!!Cherry bOOm|| пише:мрію про мужа міліардера...)) а ще краще мульті міліардера...))
головне не гроші... а почуття... а все інше і само буде..))
Cherry bOOm||- Модератор
во!!!!!уважаю!!!!!!!!Cherry bOOm|| пише:ех... та це все жарти...аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:в нас в Україні ти його точно не найдеш!!!!!!!Cherry bOOm|| пише:мрію про мужа міліардера...)) а ще краще мульті міліардера...))
головне не гроші... а почуття... а все інше і само буде..))
зараз мрію про хорошу погоду... хочу на озеро...))
Cherry bOOm||- Модератор
завтра можеш їхати!!!!!!буде тепло!!!!!Cherry bOOm|| пише:зараз мрію про хорошу погоду... хочу на озеро...))
Мрію про грозу, торнадо, цунамі чи ще якусь катастрофу на вихідні... щоб на Світязь не вивезли...(((
Cherry bOOm||- Модератор
ахахах...вивезли)Cherry bOOm|| пише:Мрію про грозу, торнадо, цунамі чи ще якусь катастрофу на вихідні... щоб на Світязь не вивезли...(((
хддд
хдд....вивозять на Буг!!!!!!!!а на Світязь везуть)))Cherry bOOm|| пише:Мрію про грозу, торнадо, цунамі чи ще якусь катастрофу на вихідні... щоб на Світязь не вивезли...(((
і в ліс)аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:хдд....вивозять на Буг!!!!!!!!а на Світязь везуть)))Cherry bOOm|| пише:Мрію про грозу, торнадо, цунамі чи ще якусь катастрофу на вихідні... щоб на Світязь не вивезли...(((
ахахХА)
памятаєш?
в моєму випадку вивозять... бо я не хочу їхати.аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:хдд....вивозять на Буг!!!!!!!!а на Світязь везуть)))Cherry bOOm|| пише:Мрію про грозу, торнадо, цунамі чи ще якусь катастрофу на вихідні... щоб на Світязь не вивезли...(((
це будуть самі жахливі вихідні...(((
Cherry bOOm||- Модератор
ти гониш!!!!)))Cherry bOOm|| пише:в моєму випадку вивозять... бо я не хочу їхати.аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:хдд....вивозять на Буг!!!!!!!!а на Світязь везуть)))Cherry bOOm|| пише:Мрію про грозу, торнадо, цунамі чи ще якусь катастрофу на вихідні... щоб на Світязь не вивезли...(((
я не гоню... я ж з родітєлями їду...(((аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:ти гониш!!!!)))Cherry bOOm|| пише:в моєму випадку вивозять... бо я не хочу їхати.аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:хдд....вивозять на Буг!!!!!!!!а на Світязь везуть)))Cherry bOOm|| пише:Мрію про грозу, торнадо, цунамі чи ще якусь катастрофу на вихідні... щоб на Світязь не вивезли...(((
Cherry bOOm||- Модератор
Cherry bOOm|| пише:я не гоню... я ж з родітєлями їду...(((аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:ти гониш!!!!)))Cherry bOOm|| пише:в моєму випадку вивозять... бо я не хочу їхати.аДцЦкИй МеГаПиХаРь пише:хдд....вивозять на Буг!!!!!!!!а на Світязь везуть)))Cherry bOOm|| пише:Мрію про грозу, торнадо, цунамі чи ще якусь катастрофу на вихідні... щоб на Світязь не вивезли...(((
кума шо пвторим?)
гг)
Кокакола- Місс форуму
- К-ть повідомлень : 500
Дата регистрации : 18.06.2010
ахахах...Кокакола пише:
кума шо пвторим?)
гг)
Cherry bOOm||- Модератор
шо ви хочете повтоРити?Cherry bOOm|| пише:ахахах...Кокакола пише:
кума шо пвторим?)
гг)
як зїздила на світязь?
ага...)-=Reketer=- пише:шо ви хочете повтоРити?Cherry bOOm|| пише:ахахах...Кокакола пише:
кума шо пвторим?)
гг)
як зїздила на світязь?
Cherry bOOm||- Модератор
Сторінка 2 з 2 • 1, 2
:: >Загальний :: Балачка
Сторінка 2 з 2
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
|