Довіра - що це?
4 користувачів
:: >Загальний :: Балачка
Сторінка 1 з 1
Довіра - що це?
ми багато разів чули це слово.. але чи зустрічались ми з ним "на практиці"?
чи довіряєте ви комусь? собі? друзям? іншим людям?
чи довіряєте ви комусь? собі? друзям? іншим людям?
Cherry bOOm||- Модератор
- К-ть повідомлень : 536
Дата регистрации : 21.06.2010
Re: Довіра - що це?
чесно...є кому довіряти...не буду називати ....але є...) собі я довіряю найбільше і на себе я найбільше покладаюсь!!!
та звичайно є такі люди яким я довіряю!!!
аДцЦкИй МеГаПиХаРь- Натхненний
- К-ть повідомлень : 617
Дата регистрации : 17.06.2010
Я больше доверяю своему телу. оно лучше знает, чего хочет. лучше головы, в которую кто знает что взбредет.(с)
цитата як раз в тему...)
довіряю мало кому... власне толком можу довіритись тільки одній людині... бо в основному люди не оправдовують довіри. навіть собі на 100% не довіряю... але слухаюсь в основному тільки себе. тоді хоть знаєш кого в помилках звинувачувати...)))
цитата як раз в тему...)
довіряю мало кому... власне толком можу довіритись тільки одній людині... бо в основному люди не оправдовують довіри. навіть собі на 100% не довіряю... але слухаюсь в основному тільки себе. тоді хоть знаєш кого в помилках звинувачувати...)))
Cherry bOOm||- Модератор
- К-ть повідомлень : 536
Дата регистрации : 21.06.2010
да,краще ващє нікому не довіряти....тільки собі)Cherry bOOm|| пише:Я больше доверяю своему телу. оно лучше знает, чего хочет. лучше головы, в которую кто знает что взбредет.(с)
цитата як раз в тему...)
:: >Загальний :: Балачка
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
|
|